De Bedste Runway Looks – Modeugen AW15

Mens modeverdenen har rendt rundt og drukket bobler i litervis, har jeg i år passet mit job. Jeg har ikke engang taget en fridag for lige at ose rundt og mingle lidt. Årsagen er, at jeg har et stort igangværende projekt kørende på kontoret nu og de næste 2-3 måneder frem, som gør at jeg må prioritere hårdt. Så ja, jeg har været helt almindelig dødelig denne uge og altså ikke en del af fashion-folket. Lidt har jeg nu alligevel været afsted – 2 events blev det til tirsdag aften og fredag aften var jeg til et super fint show på rådhuset og efterfølgende Blog Awards på Børsen i aftes.

Af mangel på bedre har jeg nydt en stille dag hjemme og brugt en del timer på at se lidt nærmere på de mange shows, ugen bød på. Takket være Copenhagen Fashion Week’s hjemmeside hvorfra jeg nu har samlet lidt af af mine favoritstyles og -looks. Så kan du også snuse lidt til det, der venter forude.

 

Lad os starte med et udvalg af styles fra det show, jeg var inde og se i aftes. Det var et super tjekket show, der overraskede hele vejen igennem, da det bestod af helt nye designere fra VIA Design, der viste deres kreationer frem. Det er en fornøjelse at se, hvad nye skud på stammen har at byde på! Well done! (Og STORT tak for invitationen og for at give mig den fineste front row plads. 🙂 )

TEKO - Design and Business Academy AW15 Runway 12 TEKO - Design and Business Academy AW15 Runway 11 TEKO -  Via - Design and Business Academy AW15 Runway TEKO - Design and Business Academy AW15 Runway 7 TEKO - Design and Business Academy AW15 Runway 6 TEKO - Design and Business Academy AW15 Runway 5 TEKO - Design and Business Academy AW15 Runway 4 TEKO - Design and Business Academy AW15 Runway 2 TEKO - Design and Business Academy AW15 Runway 1

 

Designers Remix AW15 (Mine favoritter)

Designers Remix AW15 Runway 13 Designers Remix AW15 Runway 12 Designers Remix AW15 Runway 11 Designers Remix AW15 Runway 3 Designers Remix AW15 Runway 9 Designers Remix AW15 Runway 8 Designers Remix AW15 Runway 3 Designers Remix AW15 Runway 3 Designers Remix AW15 Runway 3

 

 

Bruuns Bazaar AW15 (Mine favoritter)

Bruuns Bazaar AW15 Runway 4 Bruuns Bazaar AW15 Runway 2 Bruuns Bazaar AW15 Runway 1 Bruuns Bazaar AW15 Runway  3

 

Baum und Pferdgarten AW15 (Mine favoritter)

Baun und Pferdgarten AW15 Runway 8 Baun und Pferdgarten AW15 Runway 7 Baun und Pferdgarten AW15 Runway 3 Baun und Pferdgarten AW15 Runway 2 Baun und Pferdgarten AW15 Runway 1

 

Fashion Collective AW15 (Mine favoritter)

Fashion Collective CPH AW15 Runway 6 Fashion Collective CPH AW15 Runway 4 Fashion Collective CPH AW15 Runway 3 Fashion Collective CPH AW15 Runway 1

 

 

 

Mark Kenly Domino Tan AW15 (Mine favoritter)

Mark Kenly Domino Tan AW15 Runway 2 Mark Kenly Domino Tan AW15 Runway 2 Mark Kenly Domino Tan AW15 Runway 6 Mark Kenly Domino Tan AW15 Runway 5 Mark Kenly Domino Tan AW15 Runway 3 Mark Kenly Domino Tan AW15 Runway 2 Mark Kenly Domino Tan AW15 Runway 2

 

SAND AW15 (Mine favoritter)

SAND AW15 Runway 1 SAND AW15 Runway 2 SAND AW15 Runway 3 SAND AW15 Runway 4 SAND AW15 Runway 3

 

 

 

Det ser ud til, at det nok skal blive et godt efterår. Enig?

 

Bedste hilsner

Anne

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “De Bedste Runway Looks – Modeugen AW15”
  1. Lise Bøgild-Jakobsen, VIA Design siger:

    Kære Annne, skønt at du var med til vores show på Rådhuset. Vi glæder os til at se dig Front Row til VIA Designs show igen til næste år!

    Tak for fantastisk blog og instagram profil!

  2. Anne, WhatWhenWhere siger:

    Lise, vi ses SÅ meget på Front Row næste gang :-)))

Leave A Comment