ASOS Clean Jersey Blazer with Rib Detail

Dagdrømmer om rosévin, pil-selv rejer… og om en super fin sag af en jakke, blazer eller hvad den nu kan kategoriseres som…

Sidste dag i påskeferien. I morgen tidlig starter hverdagens trummerum igen. Solen skinner forsat og temperaturen er steget til noget, der for alvor fornemmes som forår.

Jeg har i de seneste dage taget mig selv i at dagdrømme om en charmerende fortorvscafé, venindehygge, en pakke blå kings, en skål fuld af pilselv rejer og en spand fuld af kølig Rosé vin… midt i solen naturligvis.

Lyder det ikke herligt? Og nej, jeg er IKKE begyndt at ryge igen. Jeg drømmer bare lidt! Det må man vel godt… ikk’? 😉

Ud over disse dagdrømmerier, drømmer jeg også lidt om en fin sag af en blazer-eller-jakke-eller-måske-noget-helt-tredje-for-jeg-ved-ikke-helt-hvad-jeg-skal-kalde-den, for egentlig synes jeg det ligner mest en jakke, men ordet “blazer” er en del af stylenavnet “Clean Jersey Blazer with Rib Detail”. Så ja – jeg ved ikke helt, hvad jeg lige skulle kalde den. Den er fra ASOS, og vi er derfor på ingen måde ude i en style, som skaber kaos på kontoen og medfører dårlige nerver.

ASOS Clean Jersey Blazer with Rib Detail

 

Det vil være en drøm af en sag at have hængende på knagen herhjemme – klar til forårs- og sommersæsonens tidlige morgener eller sene hyggelige men også kølige aftener… eller ja, en tidlig forårsdag i solen med skøn veninde og en masse Rosé.

Med fare for at lyde som en teenager, overvejer jeg i dette øjeblik, om jeg rent faktisk vil kunne leve uden?

 

Ja, det vil jeg så overveje nærmere, mens jeg liiiiiiige sender kæresten et stort smil og satser på, at det vil være nok til automatisk at få serveret et sidste glas “påskevin”… alt imens, jeg sender en kærlig tanke til Dan Turéll og hans fine digt “En hyldest til hverdagen”.

 

Bedste hilsner

Anne

 

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
4 Responses to “Dagdrømmer om rosévin, pil-selv rejer… og om en super fin sag af en jakke, blazer eller hvad den nu kan kategoriseres som…”
 1. Lullumut siger:

  Åh, det har været så fantastisk med påskeferie, og jeg er slet ikke klar til i morgen igen 🙂 Men det hjælper helt sikkert, at det lune vejr nærmer sig! 🙂
  Den er ikke lige min stil, men jeg er sikker på, du kan gøre noget godt med den. Og så vil jeg nok kalde den for en bomberjakke 🙂

 2. Line Maria siger:

  He he – jeg er så langt oppe i 30’erne, at de snart slutter… Og jeg tror faktisk heller ikke, at jeg kan komme igennem foråret uden den jakke/blazer/cardi-ting! Tak for inspiration!:-)

 3. Anne, WhatWhenWhere siger:

  @Line … mine må også snart slutte. Dejligt, at du også blev lidt lun på den fine jakke/blazer/cardi-ting. Fin er den i hvert fald 🙂

 4. Anne, WhatWhenWhere siger:

  Louise… du fikt det lune vejr! Det er måske ikke 18 grader endnu, men vi er da godt på vej. Det er vidunderligt, men også lidt hårdt at sidde inde på kontoret hele eftermiddagen og i stedet drømme om sprød rosé vin på en fortorvscafé. #gadsågodtbaresiddeisolenognydedet 🙂

Leave A Comment