På under 4 minutter: ”Bliv airbrushed i Photoshop og lign én på 20 – på den der naturlige måde, så det ikke ligner, at du er blevet dyppet i en balje med polyfilla og nu går rundt med dej i hele fjæset”

Vækkeuret ringer! Bim bimmelim… eller Tingelingeling… Med lukkede øjne famler du i blinde efter det irriterende morgenonde, der bimler og bamler løs et eller andet sted tæt på dig. Målet er naturligvis, at du vil snooze – aka du vil lege ”jeg-har-masser-af-tid-og-behøver-ikke-at-stå-op-lige-nu-legen”.

Og når du er færdig med at lege og vælter ud af sengen i panik, har du pludseligt alt for travlt, for du har ikke trykket bare én gang på snooze knappen… men hele 3 gange?

Sådan er det desværre af og til for mig. Jeg kender derfor også alt for godt til det anti-klimaks, jeg drukner i, når realiteterne rammer mig 30. sekunder efter foran toiletspejlet (og ja, vi kan desværre ikke bruge ordet ”badeværelsesspejl” i denne sammenhæng, for der er alene tale om et Københavner-bak-ind toilet på 1½ m2!). Nå, men når jeg står der foran spejlet, kan jeg uden tvivl godt se, at jeg ikke er 20 længere… huden ser lidt mere træt ud, og så kæmper jeg som altid med de der dumme hævede øjen-omgivelser… Mit evige onde! Øv bøv!

Så ja, gode råd er dyre, og man har brug for mirakler, når nu man gerne vil ligne en million, inden man går ud af døren og kun har 15 minutter til at gøre sig klar i – samtidigt med at datteren på 11 også lige skal have morgenmad serveret og 2 minutters moderligt selskab (Vi kører naturligvis også her en unik effektiv model, hvor jeg får skabt en morgenmadskreation bestående af A-38 med müsli og havregryn – på under 30 sekunder… stik lige den?! 😉 )

Så ja igen… gode råd er dyre! Eller det troede jeg i hvert fald indtil jeg for nyligt er faldet over 2 produkter, der på under 4 minutter giver mig et naturligt ”Du-er-lige-blevet-airbrushed-i-photo-shop-og-ligner-én-på-20-på-den-der-naturlige-måde-så-det-ikke-ligner-at-du-er-blevet-dyppet-i-en-balje-med-polyfilla-og-nu-går-rundt-med-dej-i-hele-fjæset”!! Og tro mig ærede ladies… It works!

Jeg er ovenud begejstret… begejstret over resultatet og hvor nemt det fås. Jeg smører blot sagerne på og kan forsat slet ikke forstå, at jeg kan finde så vellykkede produkter til den pris. But it must be because I’m worth it! And so are you! 🙂

 

På billederne har jeg INTET andet på huden end disse 2 produkter… så, SÅ nemt kan det gøres. LOVE IT!   

Mig - KUN med Miracle Skin Cream og Nude Magique Blur Cream

Mig – KUN med Miracle Skin Cream og Nude Magique Blur Cream

 

 Og de 2 vidundere…

Miracle Skin Cream og Nude Magique Blur Cream

Miracle Skin Cream og Nude Magique Blur Cream

 

 

Step 1. Garnier Miracle Skin Cream – Anti age

Cremen er hvid, men når den kommer på huden bliver den til en farvet dagcreme. Jeg smører den bare på som en almindelig dagcreme, men resultatet er blot at huden bliver mere fejlfri og naturligt strålende i gløden – ØJEBLIKKELIGT !

Bonus: Cremen proppet med ”godter” til huden som LHA, pro-retinol(A-vitamin), vitamin C, Vitamin B3 og B5, peptider og ingefær.

– vejledende udsalgspris ca. 120 kr.

 

Step 2. L’Oreal Nude Magique Blur Cream

Denne creme ryger på så snart step 1 er påført og lige suget ind. Igen er den super nem at påføre, og du står derfor ikke og skal bøvle med at få produktet til at “sidde ordentligt”.

Det er en airbrush creme med lysreflektion, så din hud ser naturligt sund ud, med mikro-blur teknologi som slører din porer og andre ”små fejl”.  Huden bliver blød som silke af den – også selvom den har en transparent dækning.

 

– vejledende udsalgspris ca. 130 kr.

 

Final comments

Du kan vælge at bruge lidt pudder ovenpå – eller bruge lidt pudder til at friske op sidst på dagen, hvis det er tiltrængt.

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “På under 4 minutter: ”Bliv airbrushed i Photoshop og lign én på 20 – på den der naturlige måde, så det ikke ligner, at du er blevet dyppet i en balje med polyfilla og nu går rundt med dej i hele fjæset””
Trackbacks
Check out what others are saying...
  1. […] jeg altså selv ude i “lidt mascara” og så mit nye “favorit kit“ (MEGA musthave produkter, så hvis ikke du har prøvet det endnu, bliver jeg altså igen […]

  2. […] begejstret, når jeg falder over produkter, som virkeligt gør en forskel. Lidt ligesom med mit Airbrush dig selv på 4 minutter indlæg… Når jeg er solgt – så er det uden tvivl […]Leave A Comment