Baby Lips - Maybelline

Baby Bløde læber fra Maybelline

Jeg har jo Musse på snart 12 år, som det seneste år er gået totalt amok i at samle på læbepomade. Indtil for nyligt var det EOS, som var sådan “OMG” og totalt “To Die For”… Jeg tænker i sådanne situationer tilbage på tiden, hvor jeg som pige samlede på glansbilleder og drengene samlede på foldboldkort. Tiderne skifter – ingen tvivl om det…

Musse har ofte tømt sparegrisen herhjemme for at kunne gå ud og købe en ny EOS… MEN nu er der altså kommet en ny spiller på banen – nemlig Baby Lips fra Maybeeline New York… nå nu er det pludseligt Baby Lips som er “OMG” og “To Die For” og EOS er nu fuldstændigt glemt og begravet… (So much for alle de spildte sparepenge, der nu ligger i form at mængder af EOS i skuffen… hahahahahahaha… Welcome to a Tween-world.)

Egentlig har jeg selv aldrig haft den store fidus til det med læbepomade, for jeg er af den overbevisning, at læberne selv skal have lov til at finde frem til en god fugtbalance, og det skal man ikke sådan gå rund og lave uorden i.

Men, når nu man har en læbepomade-fan i hjemmet, bliver man nød til selv at snuse lidt til sagerne, så man forsat kan være “med på noderne” og dermed være godkendt som mor… Og jeg må indrømme, at jeg er ret så begejstret for disse Baby Lips, og nu har én liggende fast i min taske.

 

Kort om Baby Lips:

  • Findes i 6 forskellige versioner
  • Holder læberne fugtige i op til 8 timer pr. påføring
  • indholder blandt andet aloe vera, honning og sheasmør
  • Beskytter læberne mod solens skadelige stråler, da produktet er med SPF 20

 

Min egen favorit er indtil nu den i farven lilla – Peach Kiss hedder den…  Og som du kan se herunder på billedet, så har vi hele samlingen herhjemme, og nej, jeg får godt nok ikke lov til at have dem meget for mig selv… selvom det i realiteten er mig, der har meget mere brug for at skabe baby-bløde læber, for hende på snart 12 har dem jo ligesom helt automatisk grundet alle de friske celler hun render rundt med.

 

Baby Lips - Maybelline

Baby Lips – Maybelline

 

Prisen på de fine sager er rørende… vi taler om kun 39,95 kr. stykket.  Der er derfor helt forståeligt, at disse fine læbepomader ryger som varmt brød både her i Danmark men rent faktisk også hele verden.

It’s the new shit – that’s for sure! Both for my Tween and for me too. 😉

 

Bedste hilsner

Anne

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment