Arobic, Line dance … eller?

Det der med motion og mig, er i lidt en stående joke. Jeg erkender det og står ved det!

På den ene side, vil jeg MEGA gerne være hende, der med et smil på læben hopper i et har løbesko og løber afsted med elegance og ynde. Men det er jeg ikke. Jeg HADER at løbe. Det er noget af det kedeligste på jorden. Jeg kommer helt til at gabe alene ved tanken om det.

På samme måde har jeg det med maskinerne i træningscentret. De får mig ikke rigtigt op i gear. Tværtimod! De står der og ser faretruende kedelige ud! Kolde, klistrede og totalt uden personlighed. Jeg har forsøgt at blive ven med dem op til flere gange – maskinerne altså, men jeg har kun formået at skabe døgnfluerelationer med dem. Kortvarige bekendtskaber, om du vi.

Så er der Yoga, som ligesom er blevet det nye “sort”. Der findes alt fra Hot Yoga, Astanga Yoga, Bikram Yoga til den mere afslappende Yin Yoga.. Jeg har forsøgt mig med yoga og flere af udgaverne op til flere gange, da jeg ved, jeg ville have godt af det – både mentalt og fysisk. Men ærlig talt, så er jeg usmidig som en gammel mand på 70 og kan slet ikke finde ud af at trække vejret på den måde, man skal, og så keder det mig oven i købet HELT vildt.

Der er naturligvis også svømmehallen! Men her er problemet, at jeg ikke rigtigt føler mig godt tilpas. Der er ganske enkelt lige lovligt meget bart hud og lige lovligt mange tissekoner omkring mig, når jeg står der i fællesbruseren… “Just saying…!” Eller endnu værre, når man står der i omklædningen ved sit (alt for lille skab), og klæder sig på eller af, så er der altid en eller anden total nøgen kvinde, der lige skal bukke sig ned ved siden af én, så man får hele ‘herligheden’ smidt op i sit åsyn. Det bliver ligesom bare for meget for mig … også selvom, jeg langt fra er en blufærdig eller kropsligt hæmmet kvinde. Jeg er faktisk ret sikker på, at folk i bygningerne omkring mig, har set mig nøgen op til flere gange. Ikke at jeg går nøgen rundt nede på gaden, men fordi jeg ofte går nøgen til og fra bruseren i lejligheden, og måske lige skal nogle ærinder på vejen (i køkkenet og lave kaffe, tørre efter påføring af creme etc.). And I don’t care!

Summasummarum: Det er ikke altid nemt for undertegnede at finde motivationen!

Jeg har derfor overvejet alt fra Linedance til Arobic … for måske det ville hjælpe på motivationen, hvis det hele fik et touch af fashion!?

 

Men nej! Jeg kan ikke se mig på et Line Dancing hold hos FOF eller for den sags skyld i trikot med g-streng og benvarmere! Ingen af delene ville blive en succes! #NogleGangeMåManBareSeDetIØjnene

Derfor, derfor derfor …

… har jeg kastet min lid og motivation ned i et abonnement hos Jacks Studio. Et lille og meget personligt studie, der ligger 200 meter fra, hvor jeg bor.

De tilbyder en god blanding af barretræning, dansehold og mere almindelige træningstimer. Dans og baretræning fylder en del på deres holdoversigt, da ejeren bag er både danser og koreograf, men særligt barretræningen og de almindelige træningstimer gør en stor forskel i forhold til styrke og synlige resultater. Det kan jeg tydeligt se på de kvinder (og også mænd), der har gået der længe.

Selv startede jeg ud i går med en omgang ‘dødstræning’. Det hedder timen naturligvis ikke på papiret, men vi er bestemt ude i en time, der ikke er nogen hyggestund. Tværtimod. Vi er ude i 60 minutters powertræning med vægte, spurt og planke i et væk. Pauserne kan vente, til timen er ovre!

Jeg var døden nær op til flere gange. Det var vildt hårdt! Men det var godt. Og mussikken, som røg ud af højtalerne, var KONGEGOD! Vildt, hvor meget den rigtige musik betyder.

Så nu er jeg igang. Og har endda tilmeldt mig 2 hold mere denne uge. Et funk-dansehold i morgen, og så lige en omgang dødstræning igen lørdag formiddag.

I kan tro, jeg er stolt af mig selv og nyder at kunne pudse sundhedsglorien en smule!

 

😉 Anne

#SatserPåBallerSomEn18Årig

 

PS. Sådan ser man ud, når ens kondital ikke er eksisterende, og man lige har gennemgået en omgang dødstræning: Mascara ned af kinderne, klistret fra top til og med spændende rød kulør i hovedet!

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment