Ansigtspleje – WhatWhenWhere’s Beauty Award 2015

Første indlæg i dette års WhatWhenWhere’s Beauty Award omhandler ansigtspleje. 

WWWs Beauty Award - Anstigspleje - Top image

Jeg er generelt afhængig af det stads og har derfor heller ikke tal på, hvor mange forskellige produkter, jeg rent faktisk har påført mig i årets løb. Det er ikke så lidt – så meget ved jeg da.

Og ud af den store mængde af plejende, foryngende, opstrammende og opfriskende dullegrej til ansigtet har jeg fundet mig årets favoritter.

Vi er ude i følgende produkter, som har været mine absolutte favoritter.

WWWs Beauty Award 2015 - Skincare Face

 

RENS

 • Cleanse & Polish Cleanser fra Liz Earle
 • Konjac Sponge Facial Puff Bamboo Charcoal
 • Instant Boost Skin Tonic fra Liz Earle

HUDPLEJE

 • Eye Recovery – pH formula
 • Clinique Smart Serum
 • Creme Anti Age Restructurante fra Delarom

MASKER

 • Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask
 • Pro Lipid Delivery Mask af Akademikliniken
 • Sisley Paris – Eye Contour Mask

SOLCREME & TANNING

 • James Read – Sleep Mask Tan
 • Loreal – Sublime Sun – Face

 

Årets favoritter er valgt fordi…

– og klik bare løs på de små links undervejs, hvis du gerne vil læse lidt mere om produkterne.

 

RENS

 • Cleanse & Polish Cleanser fra Liz Earle

“En fuldstændig fantastisk rensecreme. Den dufter skønt og renser min hud i dybden men alligevel skånsomt – så den på ingen måde udtørrer eller irriterer. Produktet har vundet mere end 100 Awards (og nu også min “award” 🙂  ) … og det er der vel også en grund til!”

Cleanse & Polish Cleanser by Liz Earle

 

 

 • Konjac Sponge Facial Puff Bamboo Charcoal

“Jeg har bemærket, at min hud både føles og ser sundere ud efter en periode, hvor jeg har brugt svampen i mit renseritual. Huden føles mere ren uden at være tør, og den er mere blød end normalt, for svampen eksfolierer – svagt, men gør det til gengæld både morgen og aften, hvor jeg jo bruger den.”

Konjac Sponge Facial Puff Bamboo Charcoal

 • Instant Boost Skin Tonic fra Liz Earle

“Jeg er begejstret! Det er min kæreste også! For Instant Boost™ frisker huden vidunderligt op uden at efterlade den som en hel ørken. Dermed ikke sagt, at den ikke skal have fugt efterfølgende, for det skal huden som altid. Men jeg føler, at huden optager min efterfølgende creme meget bedre og at min hud ser mere frisk ud i løbet af dagen. Jeg (eller må nok hellere sige vi) er fan!”

Instant Boost Skin Tonic by Liz Earle

 

– Alle 3 produkter har siden august måned været en del af mit faste renseritual. Du kan læse nærmere om dem i indlægget Mr. Konjac og de 3 skønne tøser!

 

 

HUDPLEJE

“Jeg kan tydeligt se, at produktet har en virkning. Med det samme jeg påfører produktet, oplever jeg at mine øjenomgivelser ser mere ensartede og tonede ud. De værste fejl og mangler, som har sneget sig ind i løbet af natten, bliver straks mindre tydelige og over tid oplever jeg huden om øjnene som generelt mere “ung” at se på. Vi er ude i færre morgener i total krise! Jubiiii!”

Eye Recovery - pH Formula

 

 • Clinique Smart Serum

“Den har på en måned givet min hud mere glød, mere elasticitet og blødhed og en mere ensartet teint. Jeg har fået en sundere og pænere hud!”

 

Clinique Smart Serum er en nyere sag, jeg kastede mig over for en måneds tid siden og som derfor ikke har nået af få sit eget indlæg. Jeg er dog så overrasket over resultatet, at den automatisk fortjente en plads her i selskabet.

Clinique - Smart Serum

 

“Den hidtil lækreste creme, jeg indtil nu har prøvet. Jeg er vild med den. Cremen dufter mildt og føles både luksuriøs og lækker i konsistensen. Huden optager cremen hurtigt og helt uden den der irriterende fedtede fornemmelser, der gør, at du ikke har lyst til at lægge hovedet på puden om aftenen eller påføre makeup, før der er gået 5-10 minutter.  Med den store mængde af guf, den indeholder til huden, plejer og nærer den alligevel. Jeg siger det lige igen. Jeg er vild med den!”

Delarom Paris - PRO-CELLULAR CREAM & INFINITE WHITE.... MEGET luksuriøs hudpleje

Delarom Paris – PRO-CELLULAR CREAM & INFINITE WHITE…. MEGET luksuriøs hudpleje

 

 

MASKER

“Dette “vidunder” har fulgt mig næsten hele året og jeg er total solgt. For jeg er ikke skønheden selv, når jeg vågner om morgenen… jeg er ofte både lidt træt at se på, huden er trist og med lidt poser under øjnene. Men denne sag redder mig ofte og booster energi og glød ind i huden. What’s not to like?”

Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask

Bliss Triple Oxygen Instant Energizing Mask

 

 

Et skønt og vidunderligt fugtboost, der på 15 minutter gør min hud meget blød og meget smidig. Årsagen til det er, at masken indeholder en god blanding af hyaluronsyre, vitaminer og botaniske ekstrakter, der blødgør, lindrer og genskaber tør og livløs hud. De små blå korn i masken er indkapslet Jojabaolie, som opløses når du masserer masken af med vand. Mums!”

Pro-Lipid Delivery Mask

 

 

“Min Sisley øjenmaske (Eye Contour Mask) bruger jeg ikke hver morgen, men en til to gange om ugen – ofte i forbindelse med mit morgenritual, hvis mine øjne ser uudholdeligt trætte ud. Den ligger fast på øverste hylde i køleskabsdøren – for så er den altid kold og dermed kølende, hvilket bare gør produktet endnu mere effektfuldt. Bye bye puffy eye!”

Sisley Paris - Eye Contour Mask

 

SOLCREME & TANNING

“Et helt unikt produkt, som både giver anti age pleje og sommmerglød – mens du sover! Jeg ved ikke om jeg nogensinde vil kunne undvære dette produkt i min samling! Som i Nogensinde!”

James Read - Sleep Mask Tan

“Én ting er sikkert – huden bliver smukkere med det samme du har påført solcremen. Og så slipper du fuldstændigt for et irriterende hvidt lag af solcreme på huden, for cremen er slet ikke hvid – men sådan mere lys-orange-brunlig og med lidt shimmer i. Så igen er vi ude i produkter, der ikke alene beskytter – men også forskønner undervejs… I love it!”

Loreal - Sublime Sun - face cream

 

 

 

Hvis du nu bliver fristet af mine favoritter, håber jeg, at de vil bringe dig lige så stor glæde, som de har bragt mig! Jeg kan i hvert fald varmt anbefale dem alle.

 

Se også de andre Beauty Award kategorier 🙂

 

 

 

Bedste hilsner

Anne

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “Ansigtspleje – WhatWhenWhere’s Beauty Award 2015”
 1. Jeg har lige investeret i en konjac svamp, og håber den kan hjælpe på t-zonen. Bruger du den med vand eller når renseproduktet er på huden?

 2. admin siger:

  Hej Henriette. Jeg er sikker på, at du bliver glad for svampen. Jeg nyder selv meget at bruge den.
  Min Tween gør også. :-)))
  Jeg bruger den med renseproduktet på huden. Og skyller den så ren efterfølgende og bruger den til at “skylle” huden ren – hvor jeg flere gange lige skyller den tom for renseprodukt undervejs. Giver det mening?
  :-)))) Anne

Leave A Comment