Who’s behind?

Welcome

Velkommen til.

Jeg håber meget, du nyder at læse med, for jeg nyder at dele ud af min passion for mode, skønhed, design, gode spisesteder og boblende cocktails samt livet generelt – og gerne med lidt humor, hvis det lige kan presses ind. Selvironi er nemlig noget, jeg elsker at praktisere.

Jeg er en helt almindelig kvinde (almindelig som i “ingen er i realiteten almindelig”).

Jeg er det modsatte af snobbet, for jeg er oprindeligt fra det jyske og har derfor fødderne godt plantet nede i den danske muld… mit mantra er, at vi skal behandle hinanden ordentligt, ikke træde på nogen, der måske allerede ligger ned og så er det bare om at smile til dem, du møder – og hellere et smil for meget end for lidt! Tænk engang, hvad der ville ske, hvis vi alle  sendte lidt flere smil til hinanden? Verden ville uden tvivl blive et bedre sted at være… Og nej, jeg er ikke hellig, for jeg har også af og til lyst til bare at råbe “Spasser-narrøv” til min omverden engang i mellem… er så blot en lidt for “pæn pige” til at gøre det åbenlyst. Men inden i mig… så kan I tro at jeg gør det – mens jeg smiler naturligvis 😉

Professionelt arbejder jeg som Content Manager, og i privat-regi forsøger jeg at være en god mor til min skønne datter på snart 15.

Min evige kamp er, at jeg gerne vil være en super-duper-fantastisk-lækker-intelligent-uforglemmelig-uundværlig-kvinde, -kæreste og elskerinde, -ekskone, -veninde, -datter, -søster, -mor, -medarbejder, -billist, -cykellist, -badenymfe og -amatørdanser… for det meste lykkes det sådan OK for mig(vi er ligesom aldrig helt i mål på det vel…), men i perioder er jeg langt fra succesfuld og totalt umulig til det hele… men sådan er livet vel – ikke? Du kender ganske givet selv til det… 🙂

 

Kunsten at være selektiv – det har jeg valgt at praktisere

I forhold til indholdet på bloggen, vil jeg gerne informere dig om, at jeg ikke laver indlæg mod betaling. Jeg har også fravalgt at have reklamebannere eller lignende på min blog – ej heller affiliate links.

Årsagen er, at jeg udelukkende kører min blog som hobby og ikke ønsker andet. Jeg skriver derfor kun om produkter, mad, mode, tanker, kvindelivet, hvis jeg har noget på hjerte.

Måske mit selektive-mindset også gør, at jeg bare nyder det endnu mere…. at blogge altså.

 

Du er altid velkommen til at smide dine tanker som kommentarer på mine indlæg – elsker nemlig at høre din mening.

 

Bedste hilsner

Anne Schmidt (37 år)

 

 

Who’s behind & Contact information

The person behind is me – Anne Schmidt – and I reside in the stylish Copenhagen – the capital of Denmark.

If you like to get in touch with me, you hereby find my contact information:

 

 

 

Comments
2 Responses to “Who’s behind?”
 1. Lise Bøgild-Jakobsen siger:

  Kære Anne,

  Blot en lille hilsen for at fortælle, at jeg er utrolig inspireret af både din blog og instagram.

  Dine looks er lækre og matcher så perfekt den stil jeg gerne vil signalere- men dog skal have lidt hjælp (læs: inspiration) for at få frem 😉

  1000 tak for en super blog og skøn instagram profil. Jeg glæder mig altid til at se dine billeder og læse dine indlæg.

  Mange hilsner
  Lise

 2. admin siger:

  Kære Lise
  Sikke en dejlig besked at få – jeg har i den grad STOR-smilet lige siden. TAAAAK 🙂

  Jeg kan se, du arbejder for TEKO – sidder du i Herning? Selv er det både min fødeby og opvækst-by, så den har en særlig plads i mit hjerte – byen derude på heden, hvor alt bare kan lade sig gøre.

  Hvis du har ønsker til fremtidige indlæg, så er jeg meget åben for at høre dem. Det kan være, at der er noget, du savner?

  Du ønskes en fantastisk Bededagsferie.

  Bedste hilsner
  Anne Schmidt

Leave A Comment