A simple tee does the trick

Jeg er jo hverken sådan rigtig vild og vovet, når det kommer til styling af tøj. Jeg er klart mere til det klassiske look – og så dresser jeg, ud fra det, mit look op, ned eller vildere med specifikke styles, sko eller accessories.

Jeg kan derfor godt lide at mikse stilarter og/eller materialer. Generelt er jeg meget fokuseret på teksturen i stofferne og elsker eksempelvis at blande et par jeans med en silketop og så en mere grov cardigan. Det gør looket mere eksklusivt og spændende – også selvom det er simple ting, der sættes sammen.

Jeg her derfor lavet et eksempel på, hvordan jeg nemt ”dresser” et meget klassisk look ”ned” alene med brugen af en skøn tee i en dejlig sommerlig pastelfarve – nemlig mint…

Den mørkeblå (navy) pencil skirt fra By Malene Birger er en af mine absolutte favoritter i skabet – og den super fine Tee er en limited edition fra Black Swan Fashion… så er du vild med den, er det om at være hurtig, for det er kun et lille antal, de har lavet.

Summasummarum gør t-shirten, at jeg ikke bliver ”for fin” i mit look – men mere ”Classy Casual”.

An add on

I looket har jeg taget et par høje hæle på, men jeg kunne bestemt også finde på at hoppe i et par sneakers i stedet for og så køre den endnu mere casual – but still cool and classy 🙂

 

Black Swan Tee and By Malene Birger Skirt

Black Swan Tee and By Malene Birger Skirt

Black Swan Fashion Tee - Close up on floor

Black Swan Fashion Tee – Close up on floor

 

 

Enjoy your day women and girls!

Anne

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment