A little Sunday Crush on “Andersen & Berner, Shoe Biz og Storm & Marie…”.

Så blev det søndag igen. Har du haft en skøn weekend? Har den budt på noget spændende?

Undertegnede har haft en af de mere afslappende weekender og nød bare at dykke ned i de mange shows, som modeugen har budt på. Jeg har lavet et lille udpluk af de runway looks, jeg selv er faldet mest for.

I dag søndag var jeg tidligt oppe, for Musse skulle være skærmtrold i Go’ morgen Danmark. Hun gjorde det så fint og naturligt hele vejen igennem. Mor her er stolt. Papfar er også. Og moster-Mette fældede endda tårer. Der er ikke et øje tørt.

Ellers har søndagen budt på den evige kamp mod de mange nullermænd. Men med hjælp fra støvsugeren, vinder man heldigvis ALTID… og alt imens de huslige sysler stod på, drømte jeg om det fineste forårslook, som jeg naturligvis fluks deler med jer alle.

Det består af de fineste hvide sko fra Shoe Biz, et lækkert lyst suit fra Storm & Marie og så en “to-die-for-must-have” hat fra Andersen & Berner (og her må jeg lige rette en tak til søster Mette, fordi hun lige gjorde mig opmærksom på dette vidunder af en hat – I LOVE IT!!!).

 

SPRING2015 Suit fra Storm & Marie

Spring Campaign image fra Storm & Marie – jeg er ved at finde ud af, hvornår det fine suit er i butikkerne…

 

Shoe Biz - Hvid sko 03

Fine fine flats fra Shoe Biz (Gardenia Copenhagen)

 

Fineste hat fra Andersen & Berner - set hos Funf

Hat fra Andersen & Berner – set hos www.funf.dk

 

 

Kan I også se det for jer?

 

Det må være det ultimative forårslook til en dag på kontoret. Klassisk, feminint og behageligt… Skal man i byen efter job, så har man jo bare lige et par tårnhøje smækre stilletter med i tasken og så er man klar på cocktails!

– Og ja, jeg lover naturligvis at tage en top på også!

 

🙂 Anne

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment