6 lækre jakker/frakker/blazers. Jeps, vi er ude i “Public Fashion-service” …

Det er fredag og om lidt skal ryger benene op, og fjernsynet bliver tændt. Det usunde og på denne fredag “søde sager” er i hus, og jeg er henrykt over blandt andet at have fået fat i Haribo’s Svesker. Egentligt et lidt mærkeligt stykke slik, for det ved ikke ikke helt, hvad det vil være – det er både sådan lidt lakridsagtigt, men på den anden side minder det også lidt om noget a la vingummi. Måske vi er ude i et stykke skizofren slik? No matter what – jeg er vild med det!

Kæresten skulle også snart dukke op med lidt take-away – og her er fritter og mayo ganske givete en del af menuen, for jeg er total fritter fan. Ikke den sundeste aften – I know!… Men skid hul i det. 🙂

Nå, men jeg vil gerne vise jer lidt godter fra Zara. Jeg har nævnt det før, og gør det lige igen …

Zara rykker altså for vildt! Lækkert design, gode materialer og alt sammen til rimelige penge.

Det er langt fra alt i Zara’s kollektioner, jeg forelsker mig i, men de items som mit øje fanger, den vil jeg til gengæld meget gerne have fingre i… Og jeg har prøvet flere gange sådan lige at ville overveje købet lidt – men til det, må jeg af bitter erfaring sige, er en lorte-ide. Man skal slå til, når man har muligheden, for ellers er drømmen væk, før man ved af det. Bum.

Oftest foregår min Zara-shopping i webshoppen, da jeg altid får totalt stress af de mange mennesker i butikken… Jeg bliver helt rundtosset og kan næsten miste pusten helt. Jeg nyder i stedet for at sidde i ro og mag hjemme og shoppe amok! 🙂

 

Og nu til de 6 super lækre sager mit øje har fanget – alle sager under kategorien jakker/frakker/blazers..

 

Zara Seamed masculine coat

Zara Seamed masculine coat

Zara Grey Tailored jacket

Zara Grey Tailored jacket

Zara Frayed wool jacket with zipper

Zara Frayed wool jacket with zipper

Zara Cotton Parka

Zara Cotton Parka

Zara combined army jacket

Zara combined army jacket

 

 

Zara Structured Blazer in Navy

Zara Structured Blazer in Navy

 

Rent faktisk har jeg allerede købt den marineblå blazer – for den måtte jeg bare eje. Det var by the way den jeg var iført under min Live TV-performance i går.

 

Nå, men vil løbe nu… fritterne kalder.

 

God aften derude.

 

Bedste hilsner

Anne

 

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Leave A Comment