When fashion has no age … er det vel tid til at sætte hængelås på sin garderobe!

Musse fylder 15 til august. Det er helt vildt! Der går ikke længe før, hun smutter larmende ud af døren med en omgang bacardi breezers i tasken og en eller anden fyr i hånden. Christ! Hvor bliver tiden af, hvor hun løb rundt med tykke små ben og sut i munden. Det føles både som i går og som evigheder siden. Hun er rent faktisk allerede vokset mig et par centimeter over hovedet og derfor begyndt at overtage tøj, jeg ikke rigtigt bruger, eller låne tøj af mig, hvis det er noget, jeg ikke vil af med!

Hun har dog sin egen stil, som hun er meget tydelig omkring, og det er derfor på ingen måde alt i mine skabe, hun har lyst til at kæmpe for.

Dog overvejer jeg, om ikke det er ved at være tid til at sætte hængsler på skabslågerne … så hun ikke lige pludseligt låner noget, jeg ikke vil låne ud! Det kunne jo ske for selv den bedste. 😉

For det med tøj og alder er ikke to forskellige ting – i hvert fald ikke, når man har med de mere ‘klassiske’ styles at gøre. Så er det ofte blot tilbehøret og sammensætningen, der viser alderen.

Det vil Musse og jeg gerne vise jer i dette indlæg og med lækkert tøj fra Black Swan Fashion, som netop er kendt for at designe og producere simple og klassiske styles, du kan bruge sæson efter sæson og uanset alder og størrelse. Særligt vil jeg gerne fremhæve deres jeans, sidder som var de skabt til kvindekroppens former – igen uanset om man er lang og tynd som Musse og jeg som når man er en størrelse XL. I dette indlæg for skrev jeg om, at jeg har en del Tiger of Sweden jeans i skabet. På 2. pladsen kommer jeans fra Black Swan Fashion.

Nå, men her lidt styling bud fra Musse og jeg …

 

Mig i todelt sæt …

Et fint print, en fin top med trekvartlange ærmer, og en fin nederdel. Super anvendeligt, da man naturligvis kan bruge de enkelte dele hver for sig, men også som jeg har gjort her … hvor jeg sætter toppen ned i nederdelen og på den måde får en kjole ud af det.

 

Musse i todelt sæt …

Musse har ladet toppen gå ud over nederdelen, da det er mere hendes stil, og hun har dertil valgt at hoppe i et par sneakers. Jeg kunne snildt også finde på at det samme – særligt når varmen er kommet, og det er blevet tid til bare ben.

 

Mig i jeans og strik …

Mange af jer ved, at jeg er MEGA fan af hvide jeans. Det er jeg af den simple årsag, at de bare altid oser af noget lækkert og sommerligt og samtidigt er super nemme at style med. Her har jeg en skøn grå strik over, som jeg har valgt i en medium, da jeg godt kan lide, at den er stor og sådan lidt oversize i det, og jeg kunne snildt også have valgt en størrelse L. Sommeren igennem bruger jeg gerne en stor løs og luftig skjorte over mine hvide jeans, og helst i lyseblå, lyserød, creme og sand. Så bliver det bare ikke mere sommerlækkert!

En lille note: Da jeg sidst viste disse rosafarvede hæle frem, var der flere af jer, der skrev og spurgte mig, hvor I kunne finde dem. Men det var sidst på sæsonen, og de var slet ikke til at opstøve nogen steder. Derfor kan jeg glæde jer med, at jeg i denne uge spottede dem igen i Magasin. Det virker derfor til, at de er kommet med i kollektionen igen. De er fra Peter Kaiser, og man går brand godt i dem!

 

Musse i jeans og strik …

Musse havde her lyst til at vise sættet med en kontrast til, i form af en sort stillet, nu jeg havde valgt en rosafarvet hæl til min styling. Hun vil dog til hver en tid hoppe i et par flade Vans eller Converse, hvis det var på en hverdag. Det synes mor-Anne her er en rigtig fin beslutning! 😉

 

Summasummarum: Når tøjet er klassisk og simpelt, er alder og størrelse uden betydning. Det handler blot om, at style det, som man selv har lyst!  🙂

 

God søndag derude – vejret er intet mindre end FANTASTISK!

🙂 Anne

 

———————————————————–

Indlægget indeholder ingen affiliate links, og jeg får heller ikke betaling for at lave det. Black Swan Fashion har spurgt, om jeg kunne tænke mig at prøve lidt af deres tøj og style det, lige som jeg kunne tænke mig det. Og det kunne jeg selvfølgelig godt, da deres styles er super skønne og meget anvendelige. Jeg har derfor selv valgt det tøj, jeg godt kunne tænke mig at vise frem.

Del som du lyster ... Share on FacebookTweet about this on TwitterGoogle+Email to someone
Comments
2 Responses to “When fashion has no age … er det vel tid til at sætte hængelås på sin garderobe!”
  1. ole siger:

    I er bare nogle lækre og flotte piger

  2. ole siger:

    I er bare nogle lækre og flotte piger.

Leave A Comment